یک‌شنبه 

25 مارس 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

اسراییل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌یی رژیم ایران است

اسراییل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌یی رژیم ایران است
خبات میدیا

 رسانه خبری آکسیوس در گزارشی به تاریخ چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت به‌نقل از منابع اسراییلی نوشت که اسراییل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌ای رژیم ایران در صورت شکست مذاکرات بین آمریکا و ایران است.
گزارش آکسیوس که بر اساس ۲منبع اسراییلی بنا شده اضافه می‌کند: «یک منبع گفت که ارتش اسراییل فکر می‌کند پنجره عملیاتی‌اش برای انجام یک حمله موفقیت‌آمیز می‌تواند به‌زودی بسته شود، بنابراین اگر مذاکرات شکست بخورد، اسراییل باید سریع اقدام کند».
 آکسیوس در ادامه با اشاره به گزارش سی.ان.ان درباره حمله اسراییل به تأسیسات هسته‌یی رژیم ایران می‌نویسد: «هر ۲منبع گزارش سی.ان.ان را تأیید کردند که نیروهای دفاعی اسراییل در حال انجام رزمایش‌ها و سایر آمادگی‌ها برای یک حمله احتمالی به ایران بوده‌اند. یکی از آنها گفت: "آموزش‌های زیادی وجود داشته و ارتش ایالات متحده همه چیز را می‌بیند و می‌داند که اسراییل در حال آماده شدن است.
 یک منبع اسراییلی افزود: نتانیاهو منتظر شکست مذاکرات هسته‌یی است و در حال حاضر ترامپ از مذاکرات ناامید خواهد شد و آماده است تا به او اجازه شروع دهد.
 آکسیوس افزود: «این ۲منبع اسراییلی گفتند که هر گونه حمله اسراییل به ایران یک حمله یکباره نخواهد بود، بلکه یک عملیات نظامی است که حداقل یک هفته طول خواهد کشید. چنین عملیاتی برای اسراییل و منطقه بسیار پیچیده و خطرناک خواهد بود».

24 روز و 8 ساعت و 20 دقیقه پیش از این

اسراییل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌یی رژیم ایران است

اسراییل در حال آماده‌سازی برای حمله سریع به تأسیسات هسته‌یی رژیم ایران است


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن