یک‌شنبه 

25 مارس 

2725
xebatmedia

سازمانی خه‌باتی کوردستانی ئێران

بازداشت خشونت‌آمیز شوهر خواهر وریشه مرادی زندانی سیاسی محکوم به اعدام

بازداشت خشونت‌آمیز شوهر خواهر وریشه مرادی زندانی سیاسی  محکوم به اعدام
خبات میدیا

روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴، مزدوران اداره تروریستی اطلاعات رژیم با حمله به مغازه کریم اصغری، زندانی سیاسی سابق و شوهر خواهر وریشه مرادی، او را با خشونت در سنندج بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل کردند.
به گزارش منابع محلی، مزدوران آخوند خامنه‌ای پس از حضور مهرانه مرادی، همسر اصغری و خواهر وریشه مرادی، در محل حادثه، او را نیز تهدید به بازداشت کرده‌اند.
این اقدام در ادامه فشارهای مستمر بر خانواده وریشه مرادی صورت گرفته است.
خانواده مرادی از زمان بازداشت وریشه بارها به ستادهای خبری اداره تروریستی اطلاعات رژیم در سنندج و تهران احضار و تحت فشار قرار گرفته‌اند. 
کریم اصغری و مهرانه مرادی نیز پیش‌تر در سال ۱۳۹۷ توسط اطلاعات سپاه رژیم بازداشت و پس از چند ماه با وثیقه آزاد شده بودند.

7 روز و 7 ساعت و 2 دقیقه پیش از این

بازداشت خشونت‌آمیز شوهر خواهر وریشه مرادی زندانی سیاسی محکوم به اعدام

بازداشت خشونت‌آمیز شوهر خواهر وریشه مرادی زندانی سیاسی محکوم به اعدام


صفحات ویژه وب سایت

ده‌رباره‌ی خه‌باتمێدیا


خه‌باتمێدیا، ناوه‌ندێکی ڕاگه‌یاندنی و ڕۆشنبیری کوردییه که نزیکه‌ی ١٥ ساڵه‌ به‌رده‌وامه‌ له خه‌بات و تێکۆشان.

 

په‌یوه‌ندی گرتن